Flettet EM-X® Pearl – Standard – Giftfrit flåthalsbånd

255 DKK

NYHED! Halsbåndet laves nu efter individuelle mål.

Flettet EM-X® Pearl – Standard – Giftfrit flåthalsbånd produceres i sort og efter mål. Justeringen af størrelsen sker vha. en glidelås som man kender det fra fx en anorak.

Varenummer (SKU): flettet-em-x-pearl-1f-standard-0001 Kategorier: ,
Specielle ønsker? Forespørg om mulighederne

Beskrivelse

Ønskes andre farver i dette mønster, kan dette vælges her.

Additional Information
Bemærk omkring giftfrie flåthalsbånd med EM-X®-perler

Bemærk omkring giftfrie flåthalsbånd med EM-X®-perler

Halsbåndet bør bæres døgnet rundt.

Hos de fleste hunde virker halsbåndet næsten med det samme, mens det hos andre først opnår sin fulde virkning efter 4 uger.

Efter nogle uger er det flåt-fjendtlige miljø etableret på hundens pels, så hvis hunden bærer et af vores flåthalsbånd, der ikke kan kobles direkte i line, kan dette tages af under gåturen, hvis ikke man ønsker at den skal have to halsbånd på. Efter turen bør flåthalsbåndet bæres igen, så det flåtfrie miljø på hundepelsen holdes ved lige.

Fordi halsbåndet er giftfrit, dør flåterne ikke, men de vil selv springe af hundens pels uden at bide den først. I begyndelsen vil nogle kunne opleve, at enkelte flåter falder af indenfor. Dette ændres over tid.

Bemærk, at det ikke kan garanteres, at der aldrig vil være en flåt, der forvilder sig til at bide sig fast alligevel. Tjek derfor din hund regelmæssigt og fjern de flåter, der eventuelt har sat sig fast.

Halsbåndet kan rengøres ved at lægge det i lunkent vand og lade det tørre gerne i solen. Halsbåndets effekt aftager først efter et år.

Speciallavet

Speciallavet

Dette er et speciallavet produkt, der fremstilles fra bunden efter dine personlige ønsker til farvesammensætning, størrelse etc.