Hunter EM-X® Pearl – smalt giftfrit flåthalsbånd

240 DKK

Flåthalsbåndet er smalt og fint og anvendes som supplement til hundens normale halsbånd eller sele som beskyttelse mod flåter og lopper. Halsbåndet lukkes uden brug af plastik- eller metaldele.

Halsbåndet knyttes omkring en kerne af 4 mm faldskærmsline i enten sort eller sølvgrå kombineret med design i 2 mm faldskærmsline i udvalgte farver.

I eksemplerne er der hhv. benyttet Colonial Blue i kombination med sort og Imperial Red i kombination med Silver Grey. NB! Billederne er vejledende. Se venligst farveprøverne for mere retvisende farver.

Varenummer (SKU): mini-em-x-pearl-0001 Kategorier: , ,
Specielle ønsker? Forespørg om mulighederne

Beskrivelse
Additional Information
Bemærk omkring giftfrie flåthalsbånd med EM-X®-perler

Bemærk omkring giftfrie flåthalsbånd med EM-X®-perler

Halsbåndet bør bæres døgnet rundt.

Hos de fleste hunde virker halsbåndet næsten med det samme, mens det hos andre først opnår sin fulde virkning efter 4 uger.

Efter nogle uger er det flåt-fjendtlige miljø etableret på hundens pels, så hvis hunden bærer et af vores flåthalsbånd, der ikke kan kobles direkte i line, kan dette tages af under gåturen, hvis ikke man ønsker at den skal have to halsbånd på. Efter turen bør flåthalsbåndet bæres igen, så det flåtfrie miljø på hundepelsen holdes ved lige.

Fordi halsbåndet er giftfrit, dør flåterne ikke, men de vil selv springe af hundens pels uden at bide den først. I begyndelsen vil nogle kunne opleve, at enkelte flåter falder af indenfor. Dette ændres over tid.

Bemærk, at det ikke kan garanteres, at der aldrig vil være en flåt, der forvilder sig til at bide sig fast alligevel. Tjek derfor din hund regelmæssigt og fjern de flåter, der eventuelt har sat sig fast.

Halsbåndet kan rengøres ved at lægge det i lunkent vand og lade det tørre gerne i solen. Halsbåndets effekt aftager først efter et år.

Speciallavet

Speciallavet

Dette er et speciallavet produkt, der fremstilles fra bunden efter dine personlige ønsker til farvesammensætning, størrelse etc.