Mixed EM-X® Pearl – Tofarvet giftfrit flåthalsbånd

210 DKK

Dette halsbånd er flettet rundt om EM-X®-ceramics perler, der er effektive i bekæmpelse af flåter.

Lukningen er integreret (stramt knyttet i kobra-mønster) og således uden plastik- og metaldele.

Farverne i eksemplet er:

Farve 1: Lavender Pink

Farve 2: Burgundy

Billederne viser halsbåndet 1) lukket 2) halvt åbent og 3) helt åbent.

Varenummer (SKU): mixed-em-x-pearl-2f-0001 Kategorier: ,
Specielle ønsker? Forespørg om mulighederne

Beskrivelse

Vores Mixed EM-X® Pearl-halsbånd er lavet med integreret lukning og uden løse dele. Det er velegnet til at blive båret af hunden døgnet rundt, men det er ikke stærkt nok til at blive brugt til kobling af line, da det kun har en enkelt gennemløbende faldskærmssnor.

Ønsker man EM-X®-perlerne i kombination med almindeligt halsbånd med mulighed for at koble det til line, anbefaler vi Crisscross EM-X® Pearl eller Kobra EM-X® Pearl.

Additional Information
Speciallavet

Speciallavet

Dette er et speciallavet produkt, der fremstilles fra bunden efter dine personlige ønsker til farvesammensætning, størrelse etc.

Bemærk omkring giftfrie flåthalsbånd med EM-X®-perler

Bemærk omkring giftfrie flåthalsbånd med EM-X®-perler

Halsbåndet bør bæres døgnet rundt.

Hos de fleste hunde virker halsbåndet næsten med det samme, mens det hos andre først opnår sin fulde virkning efter 4 uger.

Efter nogle uger er det flåt-fjendtlige miljø etableret på hundens pels, så hvis hunden bærer et af vores flåthalsbånd, der ikke kan kobles direkte i line, kan dette tages af under gåturen, hvis ikke man ønsker at den skal have to halsbånd på. Efter turen bør flåthalsbåndet bæres igen, så det flåtfrie miljø på hundepelsen holdes ved lige.

Fordi halsbåndet er giftfrit, dør flåterne ikke, men de vil selv springe af hundens pels uden at bide den først. I begyndelsen vil nogle kunne opleve, at enkelte flåter falder af indenfor. Dette ændres over tid.

Bemærk, at det ikke kan garanteres, at der aldrig vil være en flåt, der forvilder sig til at bide sig fast alligevel. Tjek derfor din hund regelmæssigt og fjern de flåter, der eventuelt har sat sig fast.

Halsbåndet kan rengøres ved at lægge det i lunkent vand og lade det tørre gerne i solen. Halsbåndets effekt aftager først efter et år.